Etiketter

, , , , , ,

Har fortsatt min ”rensning” av förrådet, då dök plötsligt den bilen upp. En Chevrolet och inte vilken som helst. Det är min sons från hans skulle jag tro 5 eller 6 årsdag. En häftig sak som kan både köra framåt och bakåt. Svänger väldigt elegant och det bästa är att det är drygt en meter sladd med styranordning i ena änden. Det var stort då men nu tror jag att en femåring skulle titta stort och undra om man inte fattat någonting.

Dessutom har jag ju insett att det är helt andra bilar man talar om nuförtiden. Såg Per Gessles nya drömbil en svart McLaren Senna. Ligger i och för sig lite högre i pris, omkring 11.5 miljoner kronor. Ja vad ska man säga? Nånting är fel? Jag tror dock att bilen i bilden skapade mer glädje.

I eftermiddag kom regnet tillbaka och lika bra är det för då kanske snöslasket försvinner. Själv passade jag på att lyssna färdigt på min bok, Katharinakoden av Jörn Lier Horst en norsk mycket populär författare.

KatharinakodenHan har arbetat som utredare i Larvik men är nu författare på heltid, att han har kunskap i ämnet märks i hans skriveri. I Norge håller man nu på att spela in en TV-serie som baseras på bokens huvudperson William Wisting. Det är en kriminalroman med trevligt språk, bra personligheter och väldigt spännande. Helt lagom för att förklara på vanlig svenska.

Annons