Etiketter

,

Varje år är det en veckolång marknad/festival i Prachuap då kantas den långa gatan som går efter havet av en massa små marknadsstånd. Det är mat, kläder och en massa prylar. Mycket uppträdande, musik och en massa oljud och allt är upplyst i regnbågens alla färger. Den lilla staden lever verkligen upp och självfallet kommer det en hel del folk från närliggande orter. Eftersom vi hade tillfälle att åka dit under denna tid så gjorde vi det.

Lite snacks kanske att tugga på det fanns larver av alla de slag. Vi avstod eftersom vi inte var så hungriga.

Akvariefiskar dessvärre hade vi inte användning av de heller.

Kokta vaktelägg eller grillade små vaktlar, usch nej de såg så ynkliga ut.

Sushin såg mer tilltalande ut.

Hade man inget annat för sig var ett bad i den stora uppblåsbara poolen ett alternativ.

Vi valde dock att avsluta vår marknadskväll på Djungelbaren och Rolf fick sina friterade räkor som han älskar. Lite trötta var vi efter alla nya intryck och för all del en del höga ljud så det blev en relativt tidig kväll dvs runt 23-tiden.

Annons