Etiketter

, ,

Äta ute eller laga själv det är frågan. I byn finns det så många små restauranger som serverar väldigt god mat. Även om rätterna ibland har likadana namn och innehåll så smakar de ändå olika. Var och en har sin speciella hemlighet vid tillagning och det är svårt att säga vilken restaurang som är bäst. Trots all den goda mat som erbjuds vill man ibland laga till ett mål mat själv och den ska gärna inhandlas på den lokala marknaden.

Grönsaker av alla de slag finns att tillgå såväl kända som okända. Bara att prova sig fram eller fråga någon som kan lite engelska.

Sugen på fisk ja här fanns det något flundreliknande.

Här är det filéat och klart, vet inte vad den heter men lär smaka lite som strömming.

Själv föredrar jag de stora räkorna som odlas i dammar. Man talar bara om hur mycket man vill ha och så ber man att få dem skalade. Är väldigt goda att fräsa upp i stekpannan tillsammans med vitlök och lite chili. Äts med någon god röra och rostat bröd.

Det är någon form av matmarknad varje dag, ibland är den liten och ibland lite större. Frukt och färska grönsaker är inte svårt att hitta här och det är härligt att kunna köpa färskt varje dag.

Denna inköpsrunda slutade som vanligt med att vi inhandlade något onyttigt, popcorn med smörsmak. Att handla grönsaker och frukt på marknader är verkligen något att rekommendera.

Annons