Etiketter

, , , , , ,

Det är verkligen annorlunda påskförberedelser i år. Den planerade middagen när Rolf fyllde år, grannfikat och påskmat med barn o barnbarn ja ingenting blir av. Det är lite motstridiga känslor, den ena sidan av mig säger, det är klart att du ska laga mat som vanligt och den andra säger, ta det lugnt förenkla det. Det är även en annan sak jag har märkt nämligen att när man ger en inköpslista till sonen var fjortonde dag så har matkostnaderna minskat ganska rejält. Fast det får väl räknas som positivt. Dock ändå lite trist för spontanköp har ju sina goda sidor de också. Men det värsta är väl att jag inte kommer åt någon påskmarsipan hur ska det gå.

Påskäggen har däremot anlänt, de stod på bordet utanför dörren idag. I det här fallet vet jag dock var den här påskfabrorn bor, det är lite längre ner på vår väg. Tycker de här äggen är så fina dels i färgerna och dels för att men vet att hönsen bor så bra. Sparar dessutom in tid när de redan har olika fina naturfärger. Hönsen har dessutom säkerhetsnät mot såväl rävar som pilgrimsfalkar.

Påskveckan har ju börjat bra, för någon dag sedan stod den här vackra blomsterkorgen på trappan. En kombinerad födelsedag/ påskhälsning. Visst är det härligt när sådant här händer, precis vad man mår bra av i dessa tider.

Det blev lite bullbak också, ja så här kan det bli med lite oväntade inslag en helt vanlig dag. Inte så tokigt eller hur?

Annons