Etiketter

, , , , , , , , , , ,

Idag är det en helt vanlig söndag och juldagarna är över. Kanske är den inte så vanlig ändå för idag är de första vaccinationerna givna i Sverige. Det kommer att gå långsamt innan alla har fått men det är ändå ett steg framåt. Kanske kan man börja fundera på att träffa lite folk under trevliga former igen.

Rolf har tillbringat hela dagen i skogen på vildsvinsjakt, de var ganska många som tillbringade ett antal timmar i skogen. Fördelen med jakt är att man kan vara många men ändå inte nära. Hunden och jag tog en promenad men vädret var trist och blött så det fick bli en slödag inomhus. Jag passade på att prova det inköpta julknäckebrödet från Leksands knäcke. I år har det smak av Grönkål och Kryddpeppar. Smaken kändes inte direkt och brödet var lite väl hårt men annars ok för mig.

Är man väldigt förtjust i sötsaker är julen en perfekt högtid. Av någon anledning dyker det alltid upp en del chokladaskar och annat under denna tid. I år fick jag en väldigt söt skål med lock eller ska man kalla den tomte med luva. Fördelen med den är att den ser ut som en julprydnad och därför finns det en viss chans att man får ha sitt godis ifred i den.

En väldigt fin Tomte i form av godisgömma.

Till saken hör att det följde med en stor påse med choklad/ skumhjärtan som var väldigt goda. Ja jag skriver var för nu är de borta. Rolf är inte så förtjust i sötsaker och äter väldigt lite. Jag hävdar motsatsen. Det kändes därför väldigt skönt att ha bevis för vem som hade handen i godisbutiken denna kväll.

Här norpas det godis.
Annons