Etiketter

,

En riktigt svensk sommardag eller som man inbillar sig att en sommarlovsdag skall vara, hur ser den ut? Jag inbillar mig att det är sol, bad och grillning. Idag upplevde vi en sådan med alldeles lagom sommarväder. Det har ju faktiskt varit ett ovanligt varmt väder på sina ställen i sommar men idag var det så där lagom. Lagom som det mesta ska vara i Sverige.

Den ena hunden kunde ligga i skuggan och njuta av tillvaron utan att bli för varm
Den andra hunden passade på att ta en härlig simtur med sin husse.
En liten paddeltur passade bra medan andra tyckte det gick lika bra att simma runt.
Också farmor då som trodde det skulle bli ett enkelt dopp men icke. Det blev till att klänga sig fast på brädan och även en tur med kanoten. Jag är ju inte precis ett vattendjur så det blev lite skratt från barnbarnen när jag var lite feg. Det värsta när jag skall doppa mig är känslan av att bli blöt om magen men antar att det är oundvikligt om man nu ska doppa sig. Det var dock varmt i vattnet säkert runt +24 grader.
Så kom vi till grillningen som jag tycker är en av sommarens höjdpunkter. Det ska vara kolgrillat så man får både den härliga smaken men även lukten av grillat. Med de här bilderna har jag försökt förmedla hur en riktigt bra sommardag kan se ut. Vi njöt i fulla drag av bad, vattenlek, son med familj, två fina vovvar och grillning. Svensk sommar när den är som bäst.
Annons