Etiketter

, ,

Om det är någon som inte gillar värme så är det vår hund. Han är väldigt tolerant men även för en påpälsad Vachtel kan den här värmen bli för mycket. Vanlig fläkt som bara blåser runt inomhusluften ger han inte mycket för. Favoritplatsen vid mattes o husses fötter i sängen är inte att tänka på. Inköpt kylmatta avsedd för hundar fnyste han bara åt. Det enda som tolereras är en kall våt handduk över kroppen en stund.

Några utomhusbad har det blivit och de är tydligen toppen. Igår hoppade han i från en brygga, störtdök men kom så småningom upp med nosen, något förvånad. Var kanske djupare än han trott.

Hundpool

Så fick vi höra om att det fanns pooler för hundar att köpa, gissa vem som hängde på låset till affären idag på morgonen. Jodå det fanns några kvar och en följde med mig hem. Såg riktigt bra ut, superlätt att fälla upp och stabila väggar som står emot vassa klor. Vi fyllde den snabbt med vatten och riktigt förväntansfulla lockade vi på vovven. Efter ett tag kom han.

Han stod en stund och jag tror han tänkte; det här kan ni glömma. I morgon ska vi prova med att husse får sitta i den då får vi se om han får sällskap. OBS då blir det inga foton.
Annons