Etiketter

, ,

Titta det snöar, titta det snöar allting är vitt, vitt, vitt.

Men nu blev det fel detta är ju en bild från idag men från Sverige.

Jag tänkte nog mer på det här.

Rolf har bestämt sig för att måla hela huset invändigt.

Ett riktigt ryck fick han, helt plötsligt skulle hela huset målas invändigt och allt skulle vara vitt,vitt,vitt. Det var +31C ute och inomhus ett par grader mindre. Inte idyllisk temperatur för praktiskt arbete men är man envis så är man.Dessutom var ju färgen redan inköpt och grannen hade en stege. Maskningen det vill säga sätta maskeringstape runt alla typer av lister blev min lott, ja jag fick rolla lite också.

I köksdelen är det visserligen inte så mycket vita väggar men även en vägg kan lysa upp.
Kan lova att det syntes stor skillnad på väggarna det är inte målat på nästan 20 år.
Skönt med gröna gardiner i sovrummet.
De nya gardinerna som barnbarnet Ina valt blev bra till soffan.
Det syns i bokhyllan att jag slängt fyra kassar med böcker.
Utsidan och nya förrådet behöver inte målas vilket jag är tacksam för.

Måste väl erkänna att så här efteråt när jag ser resultatet är jag glad för att det blev målat.

Annons