Etiketter

, , , , ,

För 20 år sedan bodde vi på ett ställe som hette Jacks resort i Huay Yang. Då en ganska okänd ort där man hade börjat bygga villor för främst skandinaver. Vi var där för att titta på såväl orten som villorna. I det besöket ingick gratis övernattning på Jacks resort. Måste väl erkänna att maten var god men rummet var inte vad vi ville ha. Det blev en natt och sedan Hua Hin. Det var ett litet hus som stod på pålar med helt vassklädda väggar. En säng och någon stol, inga prydnader på väggarna vilket i och för sig var onödigt. De vassklädda väggarna var levande i sig själva, små spindlar och andra insekter Sedan dess har vi ätit där många gånger för maten var bra och vi firade en trevlig nyårsafton där något år. Så småningom började den försämras och Coronan var ödesdiger för många småföretag i såväl Thailand som övriga världen. Det har varit ägarskiften och numera heter det Green Beach resort. Om själva ägandet vet jag inte mycket men har fått uppfattningen att det pågår en upprustning. Idag när vi var ute och åkte en sväng så passade vi på att åka dit. Vi blev väl mottagna och en vänlig kvinna visade oss runt.

Receptionen som ligger där den alltid legat.
Sittplatser med skugga finns
Bardisk för lite drycker och längre bak restaurangen.
På den här stora ytan har vi alltid tyckt att det skulle finnas en stor pool. Det skulle göra stället attraktivt med tanke på närheten till havet.
Här syns huset vi övernattade i. Om man inte talar samma språk får man använda skriftspråk men de verkar inte vara överens.
Inredningen har blivit modernare
Vassväggen är kvar men örngotten är nya båda bär texten Adam
Diskussionen fortsatte.

En ny hotelldel och en pool skulle det här stället kunna bli en riktigt exklusive resort. Får se vad framtiden har i sitt sköte

Annons