Etiketter

, , , , , ,

Bakning är lite av min hobby, tycker ändå att det är svårt få fram något nytt i kakväg. Nu har jag i alla fall en ny sort som jag skall laborera lite med framöver, har ett foto på några här. Skall tillägga att det är Vanna som har designat dekoreringen på dessa.

Självklart skulle de vara rosa eller gröna med glitterströssel, nästa gång blir det nog något med choklad. När jag ändå visar bilder, jag skrev om efterrätt i gårdagens blogg och någon undrade vad det var? Det var en typ av kolapaj, som är väldigt god, fast gårdagens blev lite för tunn.

Ikväll är det Så ska det låta med bland andra Alexander Ryback, han vann mitt hjärta när han blev etta i melodifestivalen för några år sedan. Dessvärre hinner jag inte se det ikväl,l men skall spela in det för att se senare i veckan. Skulle tro att Ina o Noa tycker det är lite ute, men de får sitt lystmäte stillat på fredag kväll, då skall de se genrepet på melodifestivalen i Globen. Ett säkert vårtecken har i alla fall kommit, två tranor landade på Hornborgarsjön kl 15.00 igår. Det är lite tidigare än förra året, då de kom den 8 mars.

Det är mysigt med vårbilder, skall visa några i morgon eller vem vet, det kanske blir vinterbilder?