I går åkte vi till fjällen, det var strålande solsken och härligt väder när vi passerade Sollefteå. Det mulnade dock på och när vi kom fram till fjällstugan vi skulle övernatta i, var det minusgrader och mycket snö.

 Detta foto tog jag när jag satt vid köksfönstret, ett fönster utan utsikt kan man säga.

Åt sedan en god middag på Björnidet, varefter vi såg 30 grader i februari på den minsta TV jag sett på länge. Detta program har en tendens att bli mer och mer tragiskt, jag som fått för mig att det var en komedi. Dagens morgon var även den lite dimmig och med 7 minusgrader. Med hjälp av en scooter som en snäll granne ställt vid bilparkeringen, tog vi oss och vårt bagage lätt till stugan.

Här är det snö, vi har inte mätt snödjupet ännu men det är säkert runt en meter. Bachus stortrivs och hoppar runt i snön, själv arbetar jag med att höja temperaturen i huset. Det är inte världens snabbaste uppkoppling på datorn, därför blir det korta bloggar några dagar framöver.