Etiketter

, ,

Nog är det vinter i fjällen alltid, när man ser hur det ser ut, undrar man om det blir barmark till midsommar? Sedan börjar det snöa så smått i slutet av september igen, inte undra på att man inte ställer in scootrarna över sommaren.

Varje gång jag tittar ut genom fönstret tror jag att det snart är jul. Det är dock 291 dagar kvar till julafton, så det dröjer ett tag. Rolf är på en liten skidtur och hunden latar sig på kökssoffan.

Gårdagens program på TV ”Kjelles matresa i Asien” var faktiskt ganska kul. Han var duktig att prova konstigheter, fast jag förstår att det tog emot ibland. Skall bli roligt att se resterande program. Apropå asien, såg jag ett härligt foto som vår granne Susanne lagt in på facebook.

På fotot sitter hon och en av hennes vänninor (hon är på tjejresa i Thailand) på ett fishspa i Bangkok, visst ser det härligt ut? Själv får jag väl doppa fötterna i snön ett tag, innan jag förbereder kaffe till grannen som är på intågande. Om någon undrar vad vittra är så tillhör de småfolket häruppe i norr.