Etiketter

, , , , , , ,

Cloetta lägger ner stor del av sin verksamhet, ännu ett gammalt trofast företag som försvinner. jag har dock kämpat hårt för godisbranchen i vårt land. Bilindustrin verkar inte gå något vidare i Sverige, först SAAB och nu Ahlgrens bilar. Det lär ju trots allt vara en av de mest populära bilarna. När det gäller godis går det dock att lura på mig det mesta, såg att det i ”kakhyllan” på ICAmaxi fanns ett nytt paket. Det var Mariekex, glacerade med choklad och krossad nonstopp.

Kunde inte låta bli att köpa ett paket, poängstatus var 1 av 10 möjliga, givna av Vanna och som sexåring borde hon veta. Ni behöver alltså inte prova.

Rolf och Lars tog en sväng med scootern upp mot fjället igår eftermiddag, när de kom upp var det minst 40-50 ripor som flög upp. Dessvärre hade de inget vapen med sig, så riporna flyger fortfarande. Idag har dock snöfallet lagt sig över samhället som en londondimma, så det lär inte bli någon ripjakt.

Det är ett riktigt hundväder, husse kör iväg med scootern men Bachus föredrar att springa åt andra hållet, det vill säga hem.

Björn med familj skall till Globen och se/lyssna på Melodifestivalens genrep ikväll. Får se hur barnen gillar Björn Ranelid? Hoppas de gillar festivalen bättre, än jag gillar nya nyhetstimmen på TV, den är långrandig och rörig. Dessutom är det väldigt jobbigt med alla tvära avslut, exempelvis får inte väderrapportörerna prata klart innan något nytt börjar, skärpning .

Annons