Etiketter

, , ,

Vilken fantastisk vårdag det var igår, solen sken hela dagen och vi drack kaffe i trädgården två gånger. En perfekt dag för en middag med vänner, jag menar ingen kan ju vara sur när solen skiner. Maten blev lyckad, men som värdinna upplever man på något vis att gästerna kom och gick. Inte den bästa sortens värdinna alltså.

Det blev en känsla av födelsedag, då alla hade med sig presenter, i form av utsökt vin, god choklad och marmelad av lyxvariant, påskljus, en trevlig o nyttig bok, blomsterarrangemang och inte minst massor av tulpaner. Visst låter det som en födelsedag eller hur.

Tulpaner är nog en av de vackraste blommorna som finns och de ger en så stark vårkänsla.

Visst är de vackra?  För att inte tala om den här söta påskdekorationen på bilden nedan.

Passade perfekt till att smycka matbordet som väl sett lite trist ut annars.

Alla spår av gårdagens middag är nu utplånade, Rolf har åkt på spår -och lydnadskurs med hunden. Själv tänker jag åka till MediaMarkt och köpa ett USB minne. Ikväll skall jag lägga in recepten jag använde igår, på bloggen.