Etiketter

, , , ,

Idag kände jag för ett muffinsbak igen, de går åt på något konstigt vis. Den här gången gjorde jag dels vanliga muffins, dels några lite mer matigare. Blandade väl inte bark i brödet men närapå, jag bytte 1 dl vanligt vetemjöl mot 1 dl skrädmjöl.

Visst ser det frestande ut med en plåt nybakta muffins. Det ger dessutom en hemtrevlig doft i huset, så pass att katten tigger till sig en bit. Han borde annars tänka på sin vikt.

I bilden ovan (dålig bild) är det skrädmjöl i muffinsen, ger en lite annorlunda smak. Recept på muffins har jag lagt ut tidigare, tänk på att om man gör smeten kvällen innan blir de toppigare.

Dagens största nyhet är väl försvarsministerns avgång. Ett tillfälle ingen i oppositionen missar. Ett gyllene tillfälle att göra sin röst hörd och framföra sina egna ”ädla” åsikter. Men den enes död den andres bröd heter det väl. Det förvånar mig att det finns kandidater till dessa poster, avundsvärt arbete är det inte. Den engelska rävjakten förbleknar om man jämför den med mediadreven här.

Då var det betydligt trevligare att se på Kjelles matresa i asien, på TV:n igår. Han är så spontan och enkel i sitt framförande, att man blir glad av att titta på honom. Dessutom var han ju på bröllop, vilket var extra roligt eftersom vi har träffat brudgummen ett par gånger. Ser fram mot nästa program.

Finns det då inget som gör dagen vacker, jo den här klarar det.

 Med en enkel tulipan kan man lysa upp det mesta.

Annonser