Etiketter

,

Idag blåser det kallt väder ifrån sjön, och en välkänd julikyla börja sprida sig över näset. Något vi i för sig gillar, däremot är det inte till myggornas fördel, men vem bryr sig. Bryr mig gör jag däremot ofta, eller rättare sagt retar míg på saker gör jag ofta, bortkastad energi eftersom ingen bryr sig. Det är datorn som ibland riskerar att ligga pyrt till, som idag när jag var inne på en sida, då dyker det upp i högerkanten en spalt med följande text.

Du är online den 28 juli kl.16.00. Vår slumpgenerator har valt ut dig till att vinna följande……………

Så otroligt löjligt, den där slumpgeneratorn väljer ut mig i princip varje gång jag går in på den sidan. Vem går på sådant?

Det här kortet togs nästan vid midnatt och mörkare än så här blir det inte. Man kan ana lite lila/blått av knoppande midsommarblomster i gräset.  Kylan, idag +10 grader gör att man vill ha något varmt att äta, en riktig söndagsmiddag.

Vad kan vara bättre än dessa supergoda färsfyllda lövbiffar med dragon, vi åt dem på en restaurang i Västerås, nja skall jag vara riktigt ärlig så var det Rolfs svägerska som hade lagat till dem. Hon delar med sig av receptet, ni har det här nedanför.