Etiketter

, ,

Nu har höstvindarna börjat visa sig, det susar i trädkronorna nästan varje morgon. Dessutom lägrar sig mörkret allt tidigare för varje dag. Är det nu utemöblerna skall tas in och blomlökarna sättas ner i jorden. Låter det inte lite deprimerande på något vis?

Nu måste man ta till fantasin för att inte låta sig ryckas ned i mörkret, har nog läst för många böcker av Jo Nesbö låter det som. Såg i alla fall några minuter på TV i går kväll, Dallas var som jag väntade mig. Vi bytte kanal och där var en rolig Norsk-amerikansk dramaserie. Den kan jag rekommendera. En av skådespelarna från Sopranos var med.

Avsnitt 2 av 8. Den omplacerade maffiamedlemmen Frank Tagliano ska öppna nattklubb i Lillehammer. När en lastbil full med smuggelsprit hamnar i hans händer, får han problem med den lokala mc-klubben. När en hembränningsapparat sedan exploderar i hans källare, börjar länsman på allvar att fundera på vem den nye grannen egentligen är?

Något annat bra? Ja min syster tipsade om det här stycket på Youtube. Diamond Jubilee of Queen Elizabeth II, jag tror det räcker att man skriver in detta. Otroligt vad man kan göra med tekniken idag, fint blev det i alla fall. I morgon får ni muffinsrecept, de blev lite sneda och vinda men goda.

Annons