Etiketter

, , , , , ,

Ibland får jag frågan, hur var det där hotellet du bode på i Bangkok? I stället för att berätta det hundra gånger om, skriver jag om det på bloggen. Lättare att hänvisa hit i stället för att tjata om något flera gånger. Hotell Asia är bra, ordinära rum och bra service. Frukosten består av en riklig buffé, går inte att klaga på. Närheten till Sky train är perfekt, slipper promenera på trista gator i gassande sol eller hällande regn. Lobbyn är stor och luftig, gott om sittplatser, dessutom är den vacker.

Det finns en restaurang men vill man bara ha något lätt på kvällen kan man sätta sig i en av barerna. Där kan man beställa smårätter, kaffe eller goda drinkar, baserade på vattenmelon.

Vill man ha något sött, varför inte ta glass och en thailändsk apfelstrudel.

Underhållning tillgodoses i den andra baren, den här kvällen var det Elvis i thailändsk skepnad. Han sjöng faktiskt väldigt bra.

Vill man sedan svalka sig finns det en pool som är fräsch och inhägnad, svårt att tro att man befinner sig mitt i centrum av en jättestad.

Känner man sig ändå i behov av något renande, ja då står det väldigt snygga pelare med ”handsprit” lite var stans i hotellet. Kan rekommendera detta hotell om ni funderar på att åka hit. Jag bokade via www.booking.com som blir lite billigare än att boka direkt på hotellet.