Etiketter

, , , , , ,

Det finns många trevliga ställen att äta på men idag valde vi IKEA. Anledningen var att vi åkte hemifrån så tidigt idag, avslutade vår ärenderunda med att lämna in ena bilen på service. Då jag var i behov av några gardinringar från IKEA föreslog jag Rolf, att vi äter mat när vi ändå är där. Köttbullarna serveras inte nu vilket är synd, jag gillar annars hästkött, det fick bli något helt annat.

I morgon var det tänkt att servera kycklinggryta med färska grönsaker som fänkål, champinjoner och morötter. Däremot hade jag fryst den tärnade kycklingfilén och ställt på upptining. I ett obevakat ögonblick ansåg hunden att han var hungrig och dessutom i stånd att servera sig själv.

Jag är sur på hunden, hunden är sur på mig men mätt o nöjd. Kommer säkert att må dåligt snart, djupfryst rå kyckling kan inte vara den bästa menyn för en hund. Vad äter vi nu i morgon? Grönsaker? Husse är den enda som just nu är på gott humör, han fick kolla på bokrean, igen.

003.JPG1

Två böcker blev det.

009.JPG1

Viveca Sten är en bra författare med ”lagom” snälla intriger, hennes serie om ”Morden i Sandham” är mycket läsvärd. Denna tror jag är den senaste och heter, I stundens hetta. Michael Connelly är nog mer en författare i Rolfs smak, han valde en med titeln, Nio Drakar. Nu har vi några böcker att plöja igenom framöver.