Etiketter

, ,

Undrar om jag har blivit vårtrött? Visserligen har jag inte sett några tecken på vår ute men vårdagjämningen har ju varit så den bör vara på gång. Tidigt på morgonen var det lite solsken men fortfarande är det kallt, man kan knappt tro att det var plus 19 grader ute förra året vid dagens datum. Hos oss har såväl hunden som katten bara slöat och ätit. För ovanlighetens skull har även Rolf suttit stilla, jag tror han blir trött bara av att tänka på den enorma granrishög han måste bära bort.

Idag är det en sådan där dag när man ”stirrar” intensivt på telefonen och vill att den skall ringa. I andra änden av tråden hoppas man någon säger ”vi lagade för mycket mat idag har ni lust att komma och hjälpa oss äta upp den”. Men icke, icke.

Längtar tillbaka till fjällen och pimplingen och utefikat. Detta är visserligen inte det kort jag tog däruppe, det här är ett kort ritat av Rolf Lidberg.

IMG

Nu är Rödluvan i Kramfors och snart hemma, efter att ha gått över 50 mil för att komma hem, låt den stanna där. Efter så mycket pengar som lagts ner på denna varg, spara skottet till höstälgen.