Etiketter

, , ,

Idag daterar vi 27 mars och därmed är det 272 dagar kvar till julafton, tror det är tveksamt om snön hinner smälta till dess. Drivorna är fortfarande oroväckande höga. För övrigt har jag idag följt den gamla regeln om att kvinnans plats är vid spisen. Ställde mig där klockan 09.30 på förmiddagen och nu ger jag upp efter drygt åtta timmar. Eftersom jag endast hade tio minuter lunch får det väl räknas som fullgod arbetsdag.

Igår däremot var jag på ”jättetrevlig” middag med gamla kollegor, det blev mycket prat och mycket skratt. Vilken förmån att få ha arbetat med ett sådant härligt gäng. Middagen intogs på restaurang Meza Grill & Bar, kan bara konstatera att libanesisk mat är fantastiskt god. Dessutom en trevlig personal och utmärk service, definitivt inte sista gången jag var där.

002.JPG1

Som om det inte hade räckt med dessa trevligheter, fick jag dessutom ett brev på posten från min kära syster. Visade sig vara boken, Flat Stynley den som handlar om papperspojken jag skrivit om tidigare. Det var väldigt kul att få den och att få läsa upprinnelsen till varför den lilla pojken sändes ut från skolklassen i Texas. När jag läst den skall barnbarnen få läsa den, kanske kan den ge idé till någon av deras klasser.