Etiketter

, , ,

Nu är det vintern som står för dörren och det är väl OK bara man kommer ut, annars brukar det vara julen som står där. Lyssnade på TV-nyheterna och det var där jag fick denna nyhet levererad, snön har kommit och den befinner sig nu närmare bestämt i Kiruna. Ett riktigt yrväder var det, jag förstår varför man inte ställer in skotrarna över sommaren däruppe, det är knappast någon ide.

Själv har jag gjort en investering inför julen, adventsljus, ni vet de med siffror på och som man tänder en bit varje dag fram till julafton. Passade på när jag var i affären idag, blev dock lite överraskad över att adventsljus/stjärnor med mera redan är framtagna. Undrar om det har varit så tidig julskyltning tidigare och det var inte bara i en affär utan flera.

001.JPG1

Nu har jag i alla fall säkrat lite ljus i det stundande mörkret om än bara en centimeter per dygn.