Etiketter

, , , , , ,

Nu har jag tröttnat på min gamla Samsung Smartphone, vi funkar helt enkelt inte ihop. När det ringer och jag skall svara då kommer jag åt på skärmen så att samtalet försvinner eller ringer den upp av sig själv till någon. Själva datordelen använder jag aldrig, sedan jag skaffade surfplatta har denna telefons funktioner mist sin tjusning. Liten bärbar dator är inte heller något alternativ längre, men surfplattan är jag väldigt förtjust i, snabb, enkel och så lätt att ta med. Nu har den här gjort sitt.002.JPG1

Det må så vara att det är Lill-Babs som har gjort reklam för den här Doro 615, den är  perfekt för mig ändå. Man kan ringa med den vilket jag tycker är en fördel, sms, mms och kamera, plus ett mycket bra ljud. Med andra ord har den vad jag kräver av en telefon och nu är den min.

003.JPG1

Det är underligt det här med teknik och ibland kan det helt enkelt bli för mycket. Fast det är klart spelet som fanns på den andra telefonen, ”Ant Smash” var ju ganska kul i synnerhet som jag blivit ganska bra på det. Men man kan ju inte få allt.

Annons