Etiketter

,

Ett tappert försök gjordes idag när det gäller shopping, ett av barnbarnen har precis blivit 11 år och hans önskelista vad gäller presenter var helt blank. Trots att han är ganska smart lyckades han inte få fram en enda sak av vilket han hade behov. Vi tog en runda i några affärer och lyckades med hans pappas hjälp hitta åtminstone en pryl, vad får ni se på söndag.

Däremot hittade Rolf ett täcke/väst till hunden på realisation och kunde naturligtvis inte motstå detta tillfälle till fynd. Skall användas när vovven har jagat någon kall dag och behöver ligga i bilen och värma sig en stund.

003.JPG1

Själv tycker jag att hunden försöker säga ”måste jag ha detta på mig vad skall Irma säga om hon ser mig, känns dessutom lite för stor”. Irma är en liten tik i vilken han är ganska förtjust, hon bor en bit bortåt vägen.

Ja, det är inte lätt att vara liten hund heller.

Vill ni inte titta på OS i TV, titta på EastEnder, ett av Storbritanniens mest sedda program. Första programmet sändes på dagens datum år 1985 och pågår fortfarande. Där behövs ingen sminkös för skådespelarna åldras naturligt under inspelningarna.

Annons