Etiketter

, , , ,

Säg den glädje som varar beständigt, jag som trodde våren var här. Vad kunde jag tro när jag hört om snödroppar som blommar och sett att krokusen har kommit upp på Vätö. Idag när jag tittade ut mot grannens var det emellertid vinter igen, men jag tror inte den kommer att vara så länge.

002.JPG1

Det har varit en dag av shopping, varit med äldsta barnbarnet på en heldagsrunda och det är alltid roligt. Ibland blir jag lite osäker om i vilken ålder jag befinner mig, grundar detta på att modet idag ser ut som det gjorde när jag befann mig i barnbarnets ålder. Man kan nästan tro att tiden och modet har stått stilla.

Stått stilla har det inte gjort när det gäller teknikutveckling i alla fall. Jag tycker det är så fantastiskt att jag kan sitta här med min lilla surfplatta och prata med min syster i USA och dessutom se henne samtidigt. Helt otroligt och lite skillnad från 1928. Det var då den första telefonlinjen mellan Stockholm och New York öppnades. Det första telefonsamtalet mellan dessa städer gjordes dock 29 november1927. Kan tänka mig att det tog tid och att det raspade en hel del i luren. Nu blir det antikrundan på TV ganska otroligt det också, när man ser alla fynd som gjorts.

 

Annons