Etiketter

, , , ,

Det är olika saker som har hänt idag runt om i världen. Jag koncentrerar mig på det som är upplyftande och positivt. Vaknade till en underbar vinterdag med snö som dalade med flingor nästan som lappvantar. Det blev en del snö och även lite skottning för Rolf.

004.JPG1

Därefter hörde vi på nyheterna att prinsessan Madeleine och hennes man fått en dotter, det blir andra barnbarnet för kungaparet. Hon passade på att födas samma dag som Norges kung har födelsedag, månne det blir ett norskt namn? Hade jag varit förberedd skulle det blivit prinsessbakelse till kaffet nu fick det bli hembakade muffins. Å andra sidan firade vi när våra egna prinsessbarnbarn föddes, ja prinsarna med förstås. Ishockey mellan Sverige och Finland på TV var ett givit program och det var roligt att Sverige vann, då blir det mer spännande att se matchen om guldet.

Damerna har tagit några bronsmedaljer och på det hela taget har det gått ganska bra i OS idag.

012.JPG1

Nu blir det nästa Hockeymatch framför TV-n ut vill jag inte gå eftersom det regnar och är blött. Tänk så snabbt det skiftar med vädret.

Annons