Etiketter

, , , , ,

I januari 2013 frågade jag min syster om hon visset om man kunde köpa Thomas Kinkades film Christmas Cottage på DVD. Hon svarade att det gick utmärkt och sedan pratade vi inte mer om det. När jag besökte henne i november 2013 kom vi att tänka på denna film varpå hon inhandlade den åt mig. Jag är väldigt förtjust i Thomas Kinkades målningar med det fantastiska ljuset, tyvärr är de lite för dyra för mig. I veckan fick jag ett brev med en DVD från min syster med just denna film i, hon skrev att det var synd att jag glömde den där, därför sände hon den till mig.

MV5BNTk0NjU5NjE2NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTY1ODIwMg@@__V1_SY317_CR5,0,214,317_

Till filmen bifogades även en ordersedel och när jag tittade på den såg jag att den var beställd den 6 januari 2013 (den jag fick i november hade jag med mig hem). Det var lite mer likt henne för om jag frågar om något brukar hon se till att det fixas omgående. Tyckte det var lite roligt att hon glömt att hon köpte den, inte en utan två gånger, men som sagt, bättre sent än aldrig.

Idag skriver vi 1:a mars och nu tror jag mig kunna fastslå att någon mer snö lär det inte bli denna vinter. Denna vinter har varit som en lång, lång höst. Även idag har det varit grått och mycket fukt i luften.

001.JPG1

På vår dagliga promenad såg vi denna rådjursfamilj, bilden är suddig men det skall vara mamma, pappa och två barn på den.

004.JPG1

Lite längre bort såg vi 14 rådjur till samt en älg (vet inte om ni kan se den) onekligen en vacker syn när man är ute o går. Nu längtar jag till tisdag, eftersom det är semmeltisdag och därmed tillåtet att sätta i sig en stor, fet semla med varm mjölk.