Etiketter

, ,

Idag fyller Rolf år och det skulle vi naturligtvis fira lite grand, uppe med tuppen för att hissa flaggan och gå ut med hunden. Ja inte jag utan Rolf, det är ju han som fyller år. Däremot gjorde jag kaffe samt lagade lunch då Rolfs bror och svägerska kom på besök. Det blev en porterstek gjord på älgkött och till förrätt en italienskinspirerad sallad.

En efterrätt vid namn Creme Brylé, gästerna var artiga och sa att den var gjord. Det var nog inget fel på smaken, däremot på konsistensen som man kan benämna som rinnande. Hade fungerat väl som sås till en äppelpaj, nåja man kan inte vara helt perfekt???

Rolf grattades även med en vacker blombukett av några grannar som förgyllde eftermiddagskaffet med sitt sällskap. Härmed har snart även första kvartalet av 2014 gått till ända.

059.JPG1

 

Annons