Etiketter

,

Varje dag ser man tecken på att våren är här, det är fantastiskt att se hur fort blommorna kommer upp. Idag har jag sett de första knopparna på årets vitsippor. En del har fått sina kvarskattsedlar, det om något är väl ett vårtecken. Rolf har bytt till sommardäck på den ena bilen, på den andra får vinterdäcken vara kvar. Ifall vi åker till Lappland så lär det vara 132 cm högt med snö där. Det gäller att inte vänja sig för mycket vid vårvärmen. Har hört att våren kan göra så att man både hör och ser naturen på ett lite drömmande sätt. Tror att jag har drabbats lite av detta.

002.JPG1

Idag när jag drog upp gardinen i sovrumet, såg jag ett stort djur utanför stängslet. Eftersom det var dimmigt var det lite otydligt men såg ut som ett hjortdjur av något slag. Det står precis vid spetsen av det upp och nervända V:et.

005.JPG1

Efter en halvtimma när dimman lättat såg jag det bättre, anledningen till att det stod kvar var följande. Det utgjordes av ett par stubbar och en stock som är kvar från att Rolf fällt några träd. Så fel man kan se.

Vår konst utökades i helgen med ytterligare ett alster, en keramiktavla. Den som designat och framställt den är ingen mindre än barnbarnet Vanna 8 år. En mycket kreativ tjej, nu skall den pryda hallen vid ingången så att den kan beskådas av alla.

007.JPG1