Etiketter

, ,

Det dräller av vårtecken just nu och av skiftande slag. På hundpromenaden idag såg jag att det är läge att ta av sig vinterkläderna.004.JPG1

De här tre bockarna står nu helt näck, hoppas de får flytta inomhus snart och att sommaren blir varm. Faktum är att de är snyggare med sin granutstyrsel än utan. Själv behåller jag kläderna på året runt för allas trevnad.

10157307_10152304250072179_1847489763_n.jpg11

Sedan har vargen kommit till vårt område, visst är han snygg men nu får nog katten vara inne tag. Visserligen fotades den vid stora vägen men var på väg neråt och tre kilometer springer den fort om den får nys på något gott. Om detta är ett vårtecken så hoppas jag att det bara blir ett, vi vill inte ha vargar runt knutarna. Fotot togs av Margareta när hon var i sin affär på eftermiddagen. Det är i alla fall roligt när det händer något annorlunda, vilket behövs efter det att man gått igenom dagstidningen och lyssnat på nyheterna. Dagens nyheter kan sammanfattas av den gamla monologen av Lars Ekborg, elände, elände, elände.