Etiketter

, , , ,

Idag har det varit regn, dis och dimma eller man kanske kan kalla det för aprilväder. I tre dagar skall det hålla i sig och redan första dagen klagar man på det dåliga vädret. Naturen uppskattar det dock, gräset blir grönare och växterna skjuter i höjden. Det gäller att utnyttja dagen för att göra något positivt, shopping till exempel det är bara det att Rolf och jag har olika uppfattningar om shopping kan benämnas som något positiv.

För att ge det lite guldkant åkte vi till Clas Olssons, de flesta män brukar uppskatta den affären även om den inte kan mäta sig med Bauhaus. Kattsand stod på inköpslistan och den skulle inköpas på Arken Zoo, väl därinne gjorde vi en ny bekantskap.

007.JPG1

Dessvärre glömde jag att fråga om namnet vilket berodde på att den pratade oavbrutet. Praktfull var den i alla fall, riktigt stilig när den bredde ut sina enorma vingar. Med den färgprakten var det ingen tvekan om vem som var populärast i affären. Kunderna fastnade vid den stora buren och jag är övertygad om att många gick ut utan att handla. En sådan Ara kan få vem som helst att bli lite bortkollrad.

011.JPG1

Igår hade jag en bild på ett andpar vi såg vid en liten bäck bredvid en åker när vi var ute o gick. Jag skulle tro att de hade fått samma tanke som vi, att passa på och gå på shoppingtur i det dåliga vädret. När vi kom till Arken Zoo var de på väg därifrån, om de shoppat eller bara hälsat på fåglarna därinne vet jag inte. Maken gick lite före skulle väl låsa upp bilen antar jag, nåja det var trevligt att se dem igen.