Etiketter

, , , ,

I går var vi och tittade när ett av barnbarnen spelade DM i innerbandy, det var tuffa grabbar som spelade hårt.

002.JPG1 Antar att de var slut efter tre matcher i detta tempo. Efter detta följde att annat barnbarn med oss hem för att stanna till söndagsförmiddagen, då hon skulle delta i våruppvisning i cheerleading. Det är en tuff och bestämd liten dam som beställde stuvade makaroner av vilka hon åt tre portioner, imponerande. I dag på förmiddagen skulle det vara nygräddade pannkakor, färdiga eller frysta kunde vi spara sa hon, dessutom la hon beslag på datorn så bloggen fick stryka på foten den i går.

008.JPG1

Dagens obligatoriska promenad är avverkad och jag är fortfarande imponerad av hur snabbt naturen förändrar sig. Blåsipporna blommar nu för fullt

003.JPG1

och vitsipporna trevar sig upp i leran, än så länge i enstaka exemplar men ändå.Rolf fick syn på träddunge där det hängde fullt med långt grönskimrande skägglav det såg lite speciellt ut.

010.JPG1

Längre fram flög det upp ett andpar från en liten bäck vid åkerskanten vilket gjorde att hunden fick spel och började gå på två ben. Antagligen försökte han flyga efter med misslyckat resultat. Det här är en av de bästa tiderna på året eftersom det händer så mycket under kort tid. Bilderna är lite suddiga, kan bero på att jag glömde glasögonen hemma.