Etiketter

,

Ibland kan man reta sig på mycket vilket är ganska dumt eftersom det inte ändrar någonting. Jag menar att det har lika mycket effekt som när Rolf retar sig på bilföraren framför som kryssar i filerna (det gör han förstås aldrig), inte hjälper det eftersom den andre bilföraren inte hör honom.

Flera dagar denna veckan har jag sett en annons om en kostym, annonsen riktar sig mot blivande studenter och har en blå kostym från Tiger på bilden.

IMG.jpg1

OK den ser väl skaplig ut och priset är bra, så kanske tänker man gå och titta på den. Vad jag inte ser är den lilla, lilla texten längst ner på höger sida där det står att kostymen på bilden kostar  4995:- Men varför har man ett pris på en annan kostym i annonsen, det rimliga vore väl att annons och pris hör ihop. En annan annons som retar mig är, 10 stycken tulpaner 39:- det låter bra, det är bara det att i tulpanbuketten på bilden är det minst 40 tulpaner, samma där pris o bild borde höra ihop. Det 11-åriga barnbarnet sa till mig för ett tag sedan, om de har mycket reklam på något är det för att du skall luras köpa det. Så sant. så sant och en lättlurad farmor är jag.