Etiketter

, , , , , ,

Då har min nya bok levererats, Tigerporten av Christina Courtenay, det är alltid frestande att börja med en bok så fort den har anlänt. Jag har dock lite kvar i boken Dimma över Darjeling, så härligt skriven med en fin humor. Det är bara så tråkigt när de börjar ta slut.

9789187519031_small_tigerporten

Tigerporten handlar om en familj med en massa bekymmer och utspelar sig 1732 i Göteborg. Då författaren bor i England, men har en svensk mamma har hon även haft förmånen att bo i Sverige därav anledningen till att en del av bokens handling utspelar sig här. Fjärran östern finns med på ett hörn skälet är att författaren även bott i Japan som barn. Jag är väldigt förtjust i böcker som speglar liv och leverne i andra länder dock under förutsättning att författaren har vistats där, det blir väldigt levande berättelser då. Så här fick ni ett bra lästips för kommande lata sommarkvällar.

För övrigt är det väl dags att starta med påskpyntet, traditionsenligt har vi fjädrar i påskriset.

001.JPG1

 

 

Annons