Etiketter

, , , ,

Denna vecka är det påsklovstid för många skolbarn, så även för våra barnbarn. Igår var jag med åttaåriga Vanna till city och skulle köpa påskpyssel, parkerade då i ett parkeringsgarage. När vi varit i första affären ville hon åka hem, jag föreslog några andra affärer men njaa, hon var inte helt med på noterna. När jag då frågade varför har vi så bråttom, förklarade hon att parkeringsgarage är dyra att ha bilen i och man bör inte stå där längre än nödvändigt. Vad säger man??

Dessutom var tveksamheten till påksfjädrar väldigt stor då det ofta innebär djurplågeri att framställa dem. Numera är de små väldigt uppdaterade. Ikväll är det fotboll på TV och jag tänker titta på matchen trots att mitt intresse för sport är ganska svalt. Det är dock inte bollen jag kommer att följa utan en bollakalle nämligen ett av barnbarnen. Som farmor är han intressantare än bollen.

Äldsta barnbarnet skall nu åka hem efter ett dygns vistelse hos oss då hon visat stort tålamod. Hon är nämligen vår personliga coach när det gäller internet. Den här gången har vi gått igenom Droppbox, Shutterfly, Instagram med mera, det är tur att kunskapen finns på nära håll.

006

Annons