Etiketter

, ,

Idag har vi firat påskafton, för vår del på ett väldigt trevligt och njutningsfullt sätt. Vi var nämligen bjudna på påskmiddag hos sonens svärföräldrar och det blev en ”familjemiddag” med sjutton personer. Det är alltid något visst med vårt svenska smörgåsbord som kan förändras innehållsmässigt beroende på vilken helg det är.

008.JPG1

Till påsk blir det mycket, sill, lax, lamm och ägg i alla former, synd bara att man blir mätt så fort. Fast det är klart det blev ganska mycket ätet innan jag kom till den slutsatsen.

021.JPG1

Det hela avslutades med en supergod passionsfruktscheesecake (det var ett långt ord) vilken Ina hade hjälpt till med. God och lite syrligt uppfriskande smak. Efter allt detta inmundigande av delikatesser blev det lite utevistelse. Barnbarnen passade på att bada eftersom det var 11 grader i vattnet, något varmare än när det första doppet gjordes för två veckor sedan.

046.JPG1

Alla var nöjde efter lite hopp utom Bachus som simmad och simmade och simmade, till slut var det bara husse som orkade stå och beundra honom. Hunden fick i alla fall en kram av Björn som uppmuntran.

037

Ett värmande bad i tunnan satt inte helt fel efteråt och visst ser det skönt ut.

052

I alla händelser, det var en skön dag som avslutades med kaffe och en fantastisk mandeltårta. Något dästa kom vi hem och nu hoppas jag att alla får en fortsatt trevlig påsk.

004

Annons