Etiketter

, , , , , , ,

Nu har de kommit fram, blåsippor, vitsippor, påskliljor med flera blomster. Idag upptäckte vi att även golfspelarna har kommit fram eller ut kanske man ska säga. Deras bilar var tätt parkerade och spelarna själva drog sina vagnar på de nyss upptorkade greenerna.

012.JPG1

Ett gäng tappra golfare stod och tränade sin förmåga att träffa bollarna, visst såg det trevligt ut, men vad är golf för slags spel egentligen?

Golf är ett spel som går ut på att slå ner en mycket liten boll i ett ännu mindre hål med ett tillhygge som är synnerligen illa konstruerat för ändamålet”, sagt av Winston Churchill, så nu vet vi det.

Våra vänner Sten o Birgitta bjöd på oss på en mycket delikat påskbuffe, denna avnjöts på Håmös golfrestaurang vars krögare även driver restaurang Smultron. För andra dagen i rad fick vi ”gotta” oss i god mat och vackert väder.

019.JPG1

Efter det att maten inmundigats vilket tog några timmar blev det en promenad för att titta på omgivningarna, Golfbanan visade sig från sin allra bästa sida eftersom det var sommarens första dag, dvs 20 grader och sol.

016.JPG1

Roligt att titta på från avstånd eftersom man då kan kommentera hur slagen ser ut, detta utan risk att bli hörd eller behöva stå för vad man sagt. En njutningsfull dag på många sätt som dessutom givit oss insyn i golfens heliga värld. Det är tur att vi har vänner som hjälper oss att vidga våra sinnen. Min åsikt om golf har jag ju hittills delat med Mark Twain, ”Golf är att förstöra en bra promenad”.

 

Annons