Etiketter

, ,

En underbar sommardag har visat sig från sin bästa sida, solen har värmt och såväl kaffe som middag kunde serveras ute idag. Nu får vi bara hoppas att detta bara är en försmak av sommaren, ingen mer kyla och inget mer regn.

005.JPG1

På hundpromenaden idag gjorde vi bekantskap med ett nytt litet barn. Namnet är jag okunnig om men det drygt veckogamla fölet är alldeles bedårande och hittills lyder hon sin mammas minsta vink. Så långt som fram till hagens staket fick det inte tillåtelse att gå. Så nära mamma som möjligt, i detta fall var det parkerat under.

Har även pratat med åttaåriga barnbarnet idag, hon berättade att hon som påskpresent fått löfte att ta hål i öronen. Detta är något hon har längtat efter och varje gång hon har beundrat sin storasysters örhängen har hon fått något drömskt i blicken.

Örhänge

Att ta hål i öronen är väl inte det roligaste man kan göra annandag påsk men för henne var det nog det bästa som kunde hända (för denna gången). Det är en tapper liten tjej så jag tror att det gick bra, dessutom har hon berättat vad som gäller. Noggrann skötsel och en speciell sorts örhänge det första året, allt för undvika några komplikationer. Hon talade även om vilket märke det var och i vilken affär de går att inhandla. Kan det möjligen ha varit en liten vink till farmor tro. Summering, vi har alltså fått se/höra om två tappra barn idag.

Annons