Etiketter

,

Vissa saker har en förmåga att hålla i sig, ett av dem är min förkylning den vill inte överge mig trots att jag gör allt för att hålla den borta. Den andra är kylan, det är kallt, regnigt och blåsigt inte ens katten vill vara ute. För att riktigt gotta oss i eländet har vi beslutat oss för att åka iväg tre dagar på vildsvinsjaktträning, vilket långt ord. Det blir även årets invigning av husvagnen, det är dock ingen fara för värmen fungerar bra i den. Av överdragen till soffkuddarna som jag syr återstår nu endast ett, hoppas få det klart till i morgon. Det har dock varit väldigt nära att det blivit ett lapptäcke av det hela, kan säga att det varit mycket frestande för tålamodet.

003.JPG1

Här syns halva soffan och det blev OK tycker jag.

Barnbarnet har varit på akupunktur och det var en ny upplevelse nu får vi se om det hjälper. Under denna dag har det inte blivit mycket gjort och underhållningen har bestått av att lyssna på debatten inför EU valet. Och nog är det underhållning alltid.