Etiketter

, ,

Så var det dags för den årliga träffen som ordnas av ägarna till kenneln där vi köpte Bachus. Ett väldigt trevligt initiativ, förutom att vi träffar i princip samma hundägare varje gång så får hundarna träna på vildsvinsjakt. Det är naturligtvis det som är huvudsyftet. Den här gången bestämde vi oss för att stanna på Korskullens Camping i Söderköping och det visade sig att inte mindre är 8 hundar som skulle delta i träffen tänkte bo där. Det är otroligt skönt att ha tillgång till husvagn eftersom det är mycket svårt att hitta hotellrum där man får ha med hund. Nåväl vi gjorde allt klart på torsdag kväll för att kunna åka tidigt på fredag förmiddag. Allt blir ju inte alltid som man tänkt sig, så kl halv fyra på fredag morgon fick vi åka in till akuten och kom därifrån halv sex. Beslöt oss då för att sova en stund och klockan blev då framåt tolv innan vi kom iväg.

034.JPG1

Korskullens Camping öppnade för säsongen den 9 maj så det var premiär, vi trodde vi skulle vara ensamma men inte. När vi kom var det tre husbilar där efter några timmar var det runt trettio, dessutom stod det ett femtiotal på deras systercamping, Skeppsdockan. Lite hungriga var vi förstås.

Surfplattan Söderköping 2014 205.jpg1

Efter att vi parkerat bil och husvagn på en perfekt hörnplats var det bara att sätta igång med köksbestyren.

031.JPG1

Tänk så lätt och smidigt det går att laga mat trots litet utrymme.

Surfplattan Söderköping 2014 251.jpg1

Enkelt fick det bli trots att det var årets premiärmiddag, dock såg Rolf ganska nöjd ut. Några av de andra deltagarna skulle gå och äta pizza, vi avstod från detta eftersom vi var tvungna att besöka akuten i Norrköping. Vi avslutade kvällen med lite kaffe och beundrade utsikten från fönstret där vi satt. En lång skön sömn innan vi startade äventyret med vildsvinsletning.

014.JPG1