Etiketter

, , ,

Efter en god natts sömn var det dags för nya äventyr och vi styrde kosan mot Mamima jakt på Boda. Boda ligger strax utanför Östra Ryd och det tar cirka 30 minuter att köra.

071.JPG1

Det är tredje gången vi är där och måste säga att det är väldigt trivsamt, trevliga tränare och en vacker miljö.

058.JPG1

Som vanligt var vi inte allra först men ändå ganska tidiga, många Vachtlar var det och alla släkt med varandra. Det gör det extra roligt för såväl hundar som dess ägare.

055.JPG1

Livliga diskussioner förs kring fikabordet, vem skall gå först och i vilket hägn? Alla var ivriga att få börja, även hundarna.

067.JPG3

Bachus var lite okoncentrerad första gången han var ute men sedan lossnade det. Andra gången han släpptes i hägnet följde vi efter för att se hur det gick och helt plötsligt hade han fått upp ett spår. Efter en stund såg jag två vildsvin som stod med sina trynen riktade mot hunden, som bara befann sig några meter ifrån dem. Inte utan att jag var lite ängslig för att de skulle ge sig på honom. Han var dock snabb och klarade det galant. Det är trots allt vilda svin som är i hägnen och de är inte att leka med. Efter en sådan här dag är man hungrig och om vi fick någon mat? Ja vem vet.