Etiketter

, , , , ,

Det blev två intensiva träningsstunder för Bachus och på det andra varvet gav han järnet. Visade ingen tvekan eller rädsla utan spårade och drev hårt.

009.JPG1

Efter dusch och ett hundkex var han ganska nöjd med sin insats och jag kan lova att han sov gott hela natten. Naturligtvis har anläggningen en egen gris att gulla med, i den händelse man inte skulle stöta på någon i hägnen.

075.JPG1

Ett tamt vildsvin, låter lite tokigt men så är det och han lystrar till namnet Göran Persson. Bor vackert gör han också, har som en egen liten herrgård nere vid sjön.

Själva Mamima jakt i Boda drivs och ägs av Lars Schepler en driftig och mycket trevlig man som härstammar från Danmark. Lars Schepler är även viltmästare och jaktförvaltare på Björkviks säteri. En storjägare som både jagat och lett jaktresor runtom i världen, bland annat i Afrika, Kanada och de flesta länder i Europa.

044.JPG1

Platsen för Mamima jakt ligger fantastiskt vackert och där finns även ett modernt utedass.

040.JPG1

För att vara ett sådant finns det naturligtvis vanlig toalett, el och ventilation.

039.JPG1

Själva stuket på det hela är lite vintage.

079.JPG1

Dagen avslutades traditionsenligt med en gemnsam måltid och det är kennelägaren (en av dem) för http://www.bromskogenskennel.se som står för grillningen denna dag. Vi lät oss väl smaka och ser fram emot nästa träff.