Etiketter

, ,

Man ska ha husvagn – med kylskåp, TV, dusch och spis
Man ska ha husvagn – det blir som hemma på nåt vis
Man ska ha husvagn – och den ska vara stor och bré
Man ska ha husvagn – tänk vad man får se

Galenskaparnas låt om husvagn är ganska härlig och i viss mån sann. Det är nog så att svensken gärna vill ha det lite som det alltid har varit, inte för stora förändringar. Bäst vore väl om man satte hjul på huset och tog det med sig. I vilket fall så har jag blivit lite husvagnsfrälst och det är onekligen skönt att ha det lite som hemma när man är ute o far. Behöver bara se på hunden som verkar vara nöjd med att hela tiden känna igen sitt sovställe. Han gillade inte alla ljud som hördes när vi hyrde rum på olika ställen.

Idag tog vi en tur till ett företag som säljer husbilar och husvagnar, de hade premiärvisning av sitt nya företag. Lite imponerad blir man onekligen av vilka rullande hem det finns. Ingenting av bekvämlighet behöver saknas. Tog några bilder på lite mindre husbilar.

001

Här är sovdelen i ett av dem.

006.JPG1

Här är köksdelen med matplats.

005.JPG1

Här är sovdelen i den andra bilen.

002.JPG1

Här ovan är köksdelen. Nedan syns en bit av förardelen och det är onekligen sköna stolar.

003.JPG1

Detta är två lite mindre husbilar och som synes är de inte så dyra, Rolf håller upp skylten, just denna bil betingar ett pris av 547 000 kr. Vill man ha två separata lite bredare sängar och större utrymme för duschmöjligheter, ja då får man lägga på 2-3 hundra tusen. Dessutom ingår inte några träningsoveraller, det är ju ett måste att ha likadana sådana. Har inte vågat lägga fram det förslaget till Rolf ännu.