Etiketter

,

Regnet det bara öser ner, och jag är så blöt om både skor och strumpor….. en gammal schlagerdänga med Siv Malmqvist för ett antal år sedan. Innehållet i texten verkar stämma än idag, åtminstone delvis. Nog var jag blöt om både skor o strumpor idag när jag var på ett shoppingcenter, som tur var hade jag ett paraply i bilen. Oturligt nog var det trasigt

005.JPG1

Ingen vårlik syn precis när jag såg ut över baksidan av trädgården och detta just som flugsnapparhonan sagt ja till inflyttning i holken. Otur. Är man nykär så är man, det strävsamma paret har fullt upp med att möblera sitt nya boende och jag kan tänka mig att det inte dröjer länge förrän de väntar smått/ägg.

Fågelholk med inbyggd videokamera är lika roligt att kolla varje år. Själva kameran och kabeln förvaras inomhus vintertid och sätts i holken till våren. Videokabeln är den vita sladden man kan se från holken till huset.

008.JPG1

I ett par dagar har de idogt samlat ihop torkade blad, mossa och annat smått och mjukt. Allt för att göra en bekväm bädd för mamman och de små. Nu hoppas vi att allt går bra så att vi kan fortsätta att följa utvecklingen i holken.

Annons