Etiketter

,

Idag har vi återigen fått njuta av en riktig sommarvärme. Som vanligt dröjde det inte många timma förrän de vanliga orden hördes, o vilken värme, det är för varmt osv. Fast att vi vet att det är tillfälligt klagar vi i alla fall. Även jag som trots att fläkten var på hela natten i sovrummet tyckte det var för hett. Ikväll var det riktigt skönt ute 22 grader och inne 28,7 det motsvarar 83 grader Farhenheit, för varmt.

013.JPG1

Den lilla fågeln i fågelholken upplevde det nog likadant, ett ägg är i alla fall nedkommet och nu får vi se om det blir fler.

006.JPG1

Men visst är hon söt.

När vi kom till ICAMAXI igår var det en man som var ute och luftade sitt husdjur. En sydamerikansk Leguan som tydligen blivit populär som husdjur. Den kan bli upp till 220 cm lång och fråga mig inte varför man skall ha den inomhus i Sverige.

003.JPG1

Nåväl den såg ganska trevlig ut och verkade snäll.

002.JPG1

 När vi gick la den huvudet i ”husses” knä och njöt av att bli kliad på huvudet.