Etiketter

,

Igår var det två stora saker som var aktuella, det ena var Mors dag och det andra var röstningen till Europaparlamentet. Mors dag är trevlig händelse för alla som har möjlighet att fira den, mina barnbarn gjorde fina kort till sin mamma de är mycket duktiga i att skriva och rita. Denna aktivitet inspirerade sonen att låna deras ritmaterial för att framställa ett eget designat kort. Lägg märke till tumavtrycket i ena kanten.

003.JPG1

Roligt att ha en son som har barnasinnet kvar, sådant är alltid uppskattat.

010.JPG1

Den här blomman är så vacker och finns i alla möjliga färger, den har dessutom många olika namn.

EU-valet var långt ifrån vackert, inte utan att det rentav kan ge mardrömmar. Har funderat mycket på hur mycket kunskap man har när man kan rösta för rasism och mer skrämmande åsikter. Kunskap är lätt att bära sägs det men det verkar även vara så att brist på kunskap är lättare. Fick en länk som jag tycker är intressant, där kan man följa hur man röstat just där du bor. Nu gäller det att informera inför valet i höst och hoppas att det blir en hög deltagarprocent. Tyckte man gårdagens val var skrämmande, ja då är det viktigt att man lägger sin röst för det parti som står för människors lika värde.

http://www.val.se/val/ep2014/valnatt/E/rike/index.html

Lilla fågelmamman njuter av att snart få bli en fulltalig familj och att kunna pyssla om sina små, idag är det två ägg. Det enda hot hon upplever är vår katt och den är gammal, trött o lat och därmed ofarlig.

008.JPG1

Gilla · ·