Etiketter

, , ,

Det är inte ofta man får möjlighet att njuta av en härlig musikal. Idag fanns det möjlighet, det var 8 åriga barnbarnet som hade bjudit in till en musikal med ”Rymdtema”. Jag blev oerhört imponerad av vad de åstadkom, ett program på 45 minuter och med så många sånger. Att i andra klass kunna lära sig all denna text är imponerande, så många svåra ord. Allt från ”rapp” till ”Jag vill ha en egen måne”.

Det utmärkande var att de kom från alla möjliga delar i världen och från olika kulturer men de delade sångglädjen och utstrålade en kamratskap. Måtte den få hålla i sig och må alla de som nu kom in i Europaparlamentet trots sina ”konstiga” idéer få gå där ensamma och utan grupptillhörighet.

001.JPG1

I övrigt var det Orkidévård, jag är så stolt över denna blomma som blommat varje år i fyra år. Senaste gången har den blommat tre gånger i rad med bara några veckors mellanrum. Skötsel; doppa krukan i vatten varje måndag, spraya den med vatten och ge den näring en gång i månaden. Ställ ut den juni till september. Då mår den bra och belönar dig så här.