Etiketter

, , ,

Det fanns ett radioprogram för en tid sedan som hette ”Äntligen fredag”, programmet var nog bra men jag upplevde det som att det var fredag nästan jämt. Idag är det i alla fall fredag och i motsats till igår är vädret mulet och det småregnar lite. Det positiva med detta är att jag kan hålla på lite med min släktforskning utan att få dåligt samvete för att jag sitter inne vid datorn i stället för att njuta av sommaren. Passade även på att avsluta boken jag läst, Lisa Marklunds ”Lyckliga gatan”.

IMG.jpg1

 Som alltid har hon fått ihop en bra story och det är som vanligt lika spännande att följa Annika Bentzons strapatser. Nackdelen är att jag gärna vill sträckläsa dem. Lisa Marklund har en otrolig förmåga att skriva klokheter som är så tänkvärda att de fastnar i huvudet under lång tid, vilket är positivt.

I fågelholken är det än så länge bara bra och familjen har begåvats med ytterligare ett ägg.

091.JPG1

Skall det bli sex stycken även i år tro?

Helgvädret lär bli riktigt bra och jag funderar på vad man skulle kunna göra av syrenerna förutom att se och lukta på dem? Att arbeta praktiskt lär vara lugnande för själen sägs det och det behöver vi nog bli lite till mans. Vi som så många andra har ofta radion på och då kan man inte undgå att lyssna på nyheterna ibland. När jag hör vad som händer i Indien blir jag så …. och vid den senaste händelsen lär två av de fyra männen vara poliser(om det nu stämmer). Kan man inte bojkotta ett sådant land, tycker faktiskt att omvärlden borde reagera när nu inte makthavarna gör det. Ställ in alla charterresor dit.

 

 

Annons