Etiketter

, ,

Två dagar utan att blogga men allt har sin förklaring. Skulle i går göra en undersökning på sjukhuset vilken krävde två och en halv dags förberedelse. Själva undersökningen var helt OK men innan den, fy. Två heldagar då jag bara fick dricka flytande i form av kaffe, te, saft, sportdryck och övrig dryck som var helt klar. Två flaskor med saltlösning skulle även de sväljas, tänk er att blanda en halv deciliter salt med en halv deciliter vatten. Ingen höjdare och det tyckte inte kroppen heller, märktes tydlig eftersom den vände ut och in på sig. Under själva undersökningen fick man muskelavslappnande med mera vars effekt satt i fram till midnatt. Helt slut var jag och sittande ställning var inte att tänka på. Tilläggas skall att detta var en uppföljning och inte för att jag var sjuk på något sätt.

Den här dagen däremot vaknade jag pigg som en lärka, fast i sanningens namn är jag inte så förtjust i lärkor eftersom jag misstänker att det är de som sjunger utanför vårt sovrumsfönster hela nätterna. Däremot såg jag fram emot vårt besök av ett barnbarn, hans klass hade nämligen ”Operation dagsverk” idag och de pengar de får ihop går till en skola i Kenya. Detta måste man ju stödja, det blev vedklyvning för honom och farfar idag.

007.JPG1

Rolf får dock inte betalt, eftersom det är han som sågat ner veden kan man ju säga att han är ägare till den och det får räcka rent ekonomiskt. Vad skulle hans pengar ha gått till i så fall, PRO????

Förutom att jag lagade köttgryta till lunch, det är nämligen några av barnbarnens förtjusning, gjorde jag några cupcakes.

012.JPG1

Man får ju fjäska ibland. Fast i ärlighetens namn var de ganska goda. Nu är det dags att börja förbereda firandet av nationaldagen vi tillhör ju den lyckliga skara som kan göra det fritt och öppet. Finns det någon vackrare syn än den blågula fanan mot en klarblå himmel.

 

 

Annons