Etiketter

Lotterna delas ut lite olika här i livet och alla har inte samma möjligheter vare sig det gäller djur eller människor.

091.JPG1De här fågeläggen och förhoppningsvis kommande fågelungar bor i en lyxig holk av ek. Varmt och skönt och skyddade från andra djur men har även tillsyn med jämna mellanrum av sitt värdpar d.v.s. oss. Detta möjliggörs av videokameran som är ansluten till vår TV. Vi har dock andra boende i vår trädgård.

001.JPG1

Detta boet är byggt i klätterväxten som växer på en pelare vilken går till altantaket.

002.JPG1

Längst upp har fågeln gjort sitta lilla bo visserligen är äggen skyddade från regn och blåst men tänk vad varmt det blir under plasten. Inga andra djur kan nå dem och ett vakande öga håller katten på äggen eftersom han har en hylla på väggen mitt emot som han vilar i. Det är tur att han vars namn är Maxi är gammal, trött och totalt ointresserad av fåglar. Ja som sagt det är skillnad på vinst i ödets lotteri.

Annons